KERESÉS
REGISZTÁCIÓ |
Linkek

SuperGreens termékek

Bios Life termékek

Önálló és komplex vitaminok

Multivitaminok

Ásványi anyagok, nyomelemek

Gyógynövények, gyógyhatású termékek

FitLine vitaminok

Highland vitaminok

Lúgosítás, savtalanítás

Speciális termékek

Vibráló péniszgyűrű

Kórházkereső

Gyógyszertárak

Vitamin webáruház

Hírlevél kérése

Szponzoraink
Fitline

Highland

Lúgosítás-Savtalanítás 2. - A pH fogalma

A pH egy angol betűszó: a ?power of Hydrogen? rövidítése. Jelentése a Hidrogén ereje, a folyadékban lévő hidrogénionok (H+) számának mértéke.

A pH skála savasságot mér. Egy holland sörfőzőmester hozta létre, hogy a sör savasságát/savanyúságát mérni tudja és pontosan be tudja állítani a nedű megfelelő ízét.

Az emberi vér pH értéke: 7,365. Szervezetünk mindenáron törekszik ezt az értéket állandó szinten tartani, így testünk normál pH szintjének 7,35 és 7,45 között van.

Amennyiben az érték ettől alacsonyabb vagy magasabb irányba eltér, akkor beszélünk savasodásról vagy lúgosodásról. Ha szervezetünk pH-ja 6,8 alá az abnormális savasság tartományába süllyed vagy a 7,8 fölé az abnormális lúgosság tartományába emelkedik sejtjeink megszűnnek működni. Erre nyújt megfelelő megoldást a SuperGreens lúgosító szer, vagy ahogy egyre többen ismerik, a zöld lötty.

A SuperGreens próbacsomag a pH lúgosításhoz: 19.900 Ft.   Áruház itt.

A pH értéke

Az oldatok savasságának, lúgosságának a mértékét 1-14 közötti skálán mérjük.

Míg a pH1-pH7-ig savas, pH7 semleges, pH7-pH14-ig lúgos közeget jelez.

Amennyiben kíváncsi szervezete állapotára, házilag pH indikátorral (lakmuszpapír) mérheti meg a vizelet mintájának segítségével.

Hogy jobban megértsük a pH fogalmát, a Hidrogén erejét, meg kell értenünk a Hidrogén atomok életét.

Testünk molekulákból áll, ezeket pedig atomok építik fel. Az atomban atommag van és körülötte keringenek az elektronok. Az atommag pozitív protonból és semleges töltésű neutron részecskékből áll, a körülötte keringő elektronok pedig negatív töltésűek.

Normál állapotban a pozitív és negatív töltések száma megegyezik, így az atom semleges töltésű. Ha elektront adunk hozzá, akkor negatív töltésű, ha elektront veszünk el tőle, akkor pozitív töltésű ion lesz.

A Hidrogén atommagja általában egy protonból (+) áll, és egy elektron (-) kering körülötte. Ha egy kísérlet folyamán ezt az elektront elvesszük tőle, azt tapasztalhatjuk, mindent megtesz, hogy egy másikat szerezzen helyette. Ha egy oldatban több ilyen Hidrogén ion van, annál intenzívebben szedi el az oldatból a többi molekula elektronjait. Ez a magyarázat a pH, a Hidrogén ereje kifejezésre. Ezt a savas szervezetünkre vetítve: a savasság a pozitív töltések túlsúlya.

Tipp: Supergreens, InnerLight próbacsomag

 Supergreens próbacsomag ára: 23.600 Ft   Megvásárolom!

USD árfolyam függő ár. Kérjük, aktuális árainkért látogasson el a webáruházba!


További cikkeink lúgosítás témakörben:

Lugosítás - Savtalanítás 1. - Sejtjeink és környezetük

Az InnerLight vállalat kutatója, Robert O. Young Ph.D. sejtbiológus az egyik legegyszerűbb módot választotta arra, hogy elmagyarázza a szervezetünk megbetegedéseinek a mikéntjét, az Új Biológia lényegét. Ezt a hasonlatot alkalmazva szeretném én is Önt elsegíteni a megértéshez. ...folytatás.

Lugosítás-Savtalanítás 2. - A pH fogalma

A pH egy angol betűszó: a „power of Hydrogen” rövidítése. Jelentése a Hidrogén ereje, a folyadékban lévő hidrogénionok (H+) számának mértéke. ... folytatás.

Lugosítás-Savtalanítás 3. - A savak hatása a sejtekre és a mikroflórára

Nem tudom, hogy Ön hogy van vele, de ha választanom kell, hogy tiszta vízben fürödjek, vagy egy olyan állóvízben, ami tele van mindenféle mikroorganizmussal, én az előbbit választom. ... folytatás.

Lugosítás-Savtalanítás 4. - Milyen savas a testünk?

Az emberi test alapvetően lúgos kémhatású. A szöveti nedvek pH értéke 7,4 körül áll optimális esetben. A vér pH-is értékét szoktuk mérni. Ez az-az érték, melyet a szervezet bármi áron megpróbál szinten tartani. ...folytatás.

Lugosítás-Savtalanítás 5. - A szervezet savraktárai

Genetikailag mindannyiunk más-más kódolással látja meg a napvilágot. A DNS-ünk erre a bizonyíték. Őseinken keresztül egy olyan DNS-vázzal rendelkezünk, ami egyes pontokon erősebb, míg más ponton gyengébb. ...folytatás.

Lugosítás-Savtalanítás 6. - A gyomorsav és a savasodás kapcsolata

A szervezetünkben található savak jó esetben azért fontos feladatot látnak el. Vegyük alapul a gyomorsavat: ...folytatás.

DR. ROBERT O. YOUNG, PhD-Lugosítás

„Meglehet, hogy Dr. Young egy új biológia küszöbén áll, melynek alapelvei, ha igazságuk bizonyítást nyer, forradalmasíthatják a biológiát és az orvostudományt." - Dr. Neil Solomon, PhD. a John Hopkins egyetem volt kutatási igazgatója. ...folytatás.

Az elsavasodás főbb tünetei

Egészségünk a vér sav-bázis egyensúlyán múlik, illetve azon, hogy a megfelelő étrend segítségével megteremtjük-e az optimális 80/20 lúgos és savas egyensúlyi arányt a szervezetünkben. ...folytatás.

Lugosítás-Savtalanítás 7.

Egészségünk a vér sav-bázis egyensúlyán múlik, illetve azon, hogy a megfelelő étrend segítségével megteremtjük-e az optimális 80/20 lúgos és savas egyensúlyi arányt a szervezetünkben. ...folytatás.


Vitaminok, ásványi anyagok:

A vitamin, D vitamin, E vitamin, K vitamin, B1 vitamin, B2 vitamin, B6 vitamin, B12 vitamin, Biotin, C vitamin, Folsav, Inozit, Niacin, PABA, Pantoténsav, P vitamin, Bór, Cink, Fluor, Foszfor, Jód, Kalcium, Klór, Króm, Magnézium, Mangán, Molibdén, Nátrium, Réz, Szelén, Vanádium, Vas, Béta-karotin, Ginzeng, Glükozamin, Likopin, L-karnitin, Lutein, Taurin és multivitaminok, InnerLight SuperGreens, Akciós SuperGreens csomagok.


Kiemelt ajánlatunk:

SuperGreens lúgosítás, savtalanítás

 

Vitamin Webáruház

 

Minden jog fenntartva! Vitamin bolt - Étrendkiegészítők és vitaminok Webáruháza © 2003-2023